Wednesday, August 15, 2012

Announcing - The Arrival of Our Little Baby Girl





Salam sayang semua.



Syukur pada Ilahi, saya telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan secara normal pada 11 Ogos 2012 (Sabtu). Bayi saya sihat walafiat 3.31kg dilahirkan tepat pada jam 7.12 pagi.  Masuk hari ni beliau dah berusia 5 hari. Hehehe.

Sejam selepas kelahiran


Adik baby with ibu, few hours later :)


Lagi kisah mengenai detik-detik sebelum dah selepas kelahiran akan saya update kemudian. Sekarang tengah menikmati saat-saat manis bersama si kecil dan abangnya juga. Moments of Happiness untuk kali yang kedua yang taktau nak gambarkan macamana!!!

Nama? InsyaAllah, Nur Ara Adniey tapi sebab baby girl ni tak lagi didaftarkan secara rasmi, maka ejaan yang sebenar masih lagi dalam peringkat finalization oleh si daddy nya. Hehe. But apapun, Alhamdulillah sebab DIA mendengar doa hambanya ini dan memberi peluang untuk merasai pengalaman bersalin secara normal yang Subhanallah, taktau nak cakap macamana. 


Till then.

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin :)





5 comments:

ryy.han said...

Congrats on newborn...slmt hari raya

nihadriz said...

congrats iema!!!

chup, dah balik rumah kan? nak tengok Ara! :D

aThidEaN said...

tahniah tahniah tahniah and syukur alhamdulillah fatimah berjaya VBAC...
He listen to ur doa,mudah mudahan saya pun berkesempatan dan diizinkan serta diberi kekuatan utk VBAC anak dlm kandungan ni january thn depan, iAllah.

tak sabar nak tunggu next entry pasal pengalaman VBAC awak..

selamat berehat bersama 2 munchkins ya!:)

Zahra Al-Rasyah said...

Thanks for all your well wishes. Sekarang ni takde masa sangat nak menulis. Harap2 nanti akan ada masa balik nak menulis pengalaman bersalin ni. Hehe.

LaLaLOLa said...

congrate :)
seronoknye dpt peluang bersalin secara normal...
me? hurmmm x boleh :(
nway ur baby is so cute :)
congrats again!