Friday, November 4, 2011

Quick Update!


Saya dah banyak tulis tapi semuanya half, tak sempat nak habiskan. Cita-cita nak join contest myaishah.blogspot pun masih dalam status draf. Entah kenapa, mood untuk berblog hilang bersama kiacauan yang saya update sehari-hari. Kalau boleh link blog ini dengan menatang berkicau tu kan ke best? hehe. Pasti setiap jam akan berupdate belog nih. Hahaha. Sorry ye semua yang rindu pada Si tecik saya tu. Banyak saya nak cerita pasal dia, nantikan ye!

Anyway, Salam Eid Adha kepada semua umat Islam, marilah kita sama-sama berkorban apa saja di hari Mulia ini nanti. Jangan pula mengorbankan diet anda semua. Saya tidak apa, kerana saya belum mahu diet lagi. Huhuhu.


Kbai. Love and miss semua orang! :)

3 comments:

nihadriz said...

huhu..i kena diet :(
control blood sugar sebab taknak baby besar.

Zahra Al-Rasyah said...

tak bestnya time preggie kena diet. huhu. Alhamdulillah dulu i ok je, juz terseksa dengan heart-burn but makan tetap makan. haha :)

ony syahjuesyaja said...

WOW! bestnya Harits dpt special treatment...bila la my daughters nak merasa dpt special privelege mcm tu..it's priceless..