Monday, December 17, 2012

Hari-Hari Berangan...



Nak tulis setiap hari, atleast selang sehari. Tapi tiba-tiba akhir tahun di pejabat ni saya menjadi super busy yang teramat busy. Kalau kat rumah lagilah, jangan harap nak hadap laptop ke hape ke.

Takpelah...

Nanti saya cuba tulis lagi betul-betul. Dah rindu sangat ni pastu kesian Cik Ara Adney, tak pernah lagi ibu update progress awak kat sini. Hihi. Jangan marah ye dik.

Esok kalau dah tak busy akan cuba menulis lagi pastu nak tukar header blog dengan gamabar baru semua. Hummmm... *berangan*berangan*berangan*


Angan-angan itu perlu. Angan-angan itu free.


Okbai.

2 comments:

aThidEaN said...

eh nak panggil u fatimah ke zahra eh?
cpt la update ur VBAC experience n tips...
i debar ni..bulan depan turn i..iallah

Zahra Al-Rasyah said...

Panggil Zahra pun boleh. Ima pun boleh :)